Lohi-suppilovahveropannu

Valmis annos, jossa salaattia porkkanaa ja muusia. Päällä lohikastike.

Kaupasta kulkeutui mukana komea lohifile. Siitä saa tämmöinen kahden hengen talous monta ruokaa. Osa meni graaviksi ja osa lohikeitoksi. On sitten taas mitä syö tulevina etäpäivinä lounaaksi.

Osa päätyi uuteen kokeiluun eli Lohi-Suppilovahvero-pannuksi.

Näitä oli työpöydällä:

  • Lohi
  • Sipuli
  • Kuivattu suppilovahvero
  • Kerma
  • Smetana
  • Voi
  • Suolaa
  • Rouhittua mustapippuria
  • Ruohosipulia
Lohipaloja, kuivattuja suppilovahveroita, sipuli ja kermaa
Ainekset

Alkuun lohi ja sipuli paloiksi.

Suppilovahverot murskasin vähän pienemmiksi ja laitoin likoamaan kylmään veteen.

Suppilovahverot astiassa
Suppilovahverot pienemmäksi

Lohipalat voihin paistumaan paistinpannulle. Kääntelin palasia varovasti.

Lohipalat paistumassa pannulla
Paistaminen

Sipulit ja sienet sekaan. Hetken kuullotuksen jälkeen lisäsin puolikkaan kermapurkillisen kermaa ja smetana purkin lopun.

Sipulit ja sienet mukaan pannulle
Sipulit ja sienet mukaan pannulle

Saivat hetken muhia.

Pakastimesta oman sadon ruohosipulia mukaan.

Päälle ruohosipulia
Päälle ruohosipulia

Valmista tuli ja hyvää oli. Lisänä vielä porkkanapaloja ja vähän muusia sekä salaattia.

Valmis annos, jossa salaattia porkkanaa ja muusia. Päällä lohikastike.
Annos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *