Pekoni-mozzarella-jauheliha-murekerulla

Päivän ateria syntyi siitä mitä kaapista löytyi. Pakastimesta jauhelihaa ja jääkaapista loput.

Tarvikkeet:

  • naudan jauheliha 270g
  • kuivattua sipulia 25g
  • valkosipuli 3 kynttä
  • pekoni – puoli pakettia
  • mozzarellajuusto
  • kananmuna 2 kpl
  • aurinkokuivattu tomaatti 40g
  • vehnälese 10g
  • vettä reilu dl
  • suolaa
  • pipputeita

Veteen aluksi kuivatut ainekset muhimaan. Kermaa ei ollut niin siksi tuo vesi tällä kertaa.

Ainekset sekaisin mureketaikinan tapaan (pois lukien mozzarella ja pekoni)

Peti

Pekonit levitin alustaksi eli pediksi tulevalle rullalle.

Mureketaikina siihen päälle tasaiseksi levyksi.

Mozzarella juusto siivuina vielä päälle.

Rullaus

Koko peti rullalle niin että pekoni jää päällimmäiseksi.

Uunivuokaan

Koko rulla vuokaan. Olen käyttänyt kahden hengen ruokataloudessa paljon näitä Pentikin keraamisia voirasioita. Kestävät hyvin uunissa ja ovat sopivan kokoisia.

Rulla uuniin 200 asteeseen ja aikaa noin 40 min.

Paistettu rulla

Poistin rullan astiastaan ja siirsin tarjoiluvadille.

Siivuiksi

Hieman vetäytynyt rulla oli helppo leikattava siivuiksi.

Hyvää tuli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *