Pippuripihvi

Viikonlopun alkajaisiksi oli tarpeen tehdä kauppareissu. Siitä muodostui oikein mukava lihavarastojen täydentämiseen keskittynyt hankintamatka. Kotikauppa oli laputtanut runsainmäärin houkuttelevia tavalliselle palkansaajalle hieman arvokkaampia ruhonosia. Siispä sisäinen hamsterini pääsi valloilleen ja repullinen lihanhimoon liittyvää tarviketta kulki kotiin saakka.

Lounaaksi valmistui saaliista
naudan pihvilihasta chili-valkosipuli-pippuripihvi.

Pihvin paistoin voissa kuumalla pannulla molemmilta puolilta n. 3-4 min.
Pannulle lisäsin pilkotun chilin ja pari valkosipulinkynttä siivutettuna muhimaan pihvien kanssa.
Paistamisen jälkeen pannulle tilkka vettä ja n. 1 dl kermaa. Ja annetaan muhia muutama minuutti. Lopuksi soosin kruunaajaksi pari lusikallista Koskenlaskija Ruoka Cheddaria.
Tarkistetaan maku ja lisätään mausteita jos tuntuu siltä. Itse en kaivannut edes suolaa lisäksi.

Pippuripihvi
Pippuripihvi

Lisäksi voi tehdä vaikka perunasosetta tai juuresmuusia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *