Hotwings

Kanansiipi kädessä BBQ kastiketta päällä

Pitkään on tehnyt mieli laittaa kanansiipiä. Hyvä paketti tarttui kaupasta mukaan ja tuumasta toimeen.

Tein alkuun mausteseoksen. Valmista Poppamiehen Rub-sekoitusta, paprikarouhetta ja leivinjauhetta.

RUB maustepussi, rouhittua paprikaa ja leivinjauhetta

Paprikarouheella vähän jatkoin valmista RUBia ja lisäksi meni pari ruokalusikallista leivinjauhetta. Jos kaikki syöjät ovat chilin ystäviä, niin RUBia ei tarvitse jatkaa paprikarouheella. Meillä on monenlaista syöjää, joten varmuuden vuoksi jatkan vähän.

Kanan siipeä pyöritetään mausteseoksessa

 Siipipalat pyöräytetään mausteseoksessa. 

siipipaloja lautasella maustumassa

Siipipalat saavat maustua puolisen tuntia. Uuni lämmitetään 200 asteeseen ja siipipalat ritilän päälle paistumaan. Ritilän alle kannattaa laittaa pelti ja leivinpaperi, niin mahdolliset ylimääräiset rasvat tippuvat pellille eivätkä uunin pohjalle.

siipipalat uunissa ritilän päällä

 Paistoaika n. 40 min. Puolessa välissä voi kanapalat kääntää niin tulee tasaisempi paisto. 

Valmiit hotwingsit uunivuokassa

 Valmiit siipipalat asetetaan vuokaan ja tarjoillaan kuumana, sellaisenaan tai vihanneksilla höystettynä. 

Kanasiipi joka on kasteltu BBQ-kastikkeessa

 Kastikkeena aikaisemmin valmistamaani BBQ-kastiketta. Kerrassaan taivaallinen yhdistelmä.Bon Appetit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.